CASA MIA VEENENDAAL

CASA MIA VEENENDAAL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 638 beoordelingen
28 jun 2020 om 19:08 Slechte klantvriendelijkheid en totaal niet bereid om tot een oplossing te komen bij het melden van een klacht. Slechte beschrijving van wat je besteld. Bestel hier nooit meer!!
27 jun 2020 om 21:54 We hadden een tijd aan gegeven wanneer we het eten graag wilde hebben en toen waren ze er ook dus dat was fijn! Het eten was ook erg goed we hadden een keer iets nieuws geprobeerd en dat beviel erg goed!
27 jun 2020 om 21:51 Eten werd super op tijd bezorgd. Pizza's waren heel goed belegd en smaakte net als de kapsalon voortreffelijk!
26 jun 2020 om 20:38 Precies op tijd en prima pizza! Lekker van gegeten
24 jun 2020 om 19:31 Prima eten, waar voor je geld. Lekker en lekker veel
23 jun 2020 om 22:16 Altijd heerlijk eten, warm en vers. Bezorgen gaat altijd op tijd, soms zelfs sneller dan verwacht! Vandaag de lamskotelet schotel besteld; superlekker! Mals vlees met knapperige groenten, rauwkost, friet, saus en een pitabroodje. Mijn nieuwe favoriet!
21 jun 2020 om 23:10 Bestelling kwam pas na 1,5 uur nadat ik het had besteld. Toen ik telefonisch contact had met de vraag waar de bestelling bleef, kreeg ik geen excuses. Toen de bestelling kwam, werden er wel excuses aangeboden. Er zat weinig sla bij doner en shoarma.
21 jun 2020 om 21:29 Eten was heerlijk❤️
21 jun 2020 om 21:01 2 uur moeten wachten op mijn bestelling.
21 jun 2020 om 20:06 Super lkkr eten alleen bezorgtijd was best lang maar het eten maakte alles goed. Goede kwaliteit echt waar voor je geld!!
21 jun 2020 om 19:47 Na 2 uur wachten en hen geprobeerd te bereiken via Facebook en telefoon zelf daarheen gegaan. Was de bezorger net vertrokken. Eten was op zich lekker alleen jammer van de eierschillen in mijn pizza. Eindconclusie; beetje jammer het had zo mooi kunnen zijn
21 jun 2020 om 19:37 Kapsalon was heerlijk en pizza's waren goed belegd. Het eten was goed warm en ook nog eens super lekker! Echt een aanrader!